Jag ser ditt hjärta brinner svagt.

Har i typ tre dagar mått så konstigt, inte bara pågrund av värmen tror jag inte (har dessutom aldrig haft problem med värme tidigare). Utan känner mig så matt hela tiden och det sticks i kroppen, typ som stötar genom kroppen så det gör jätteont i händerna och allting snurrar. Har googlat på det och det enda jag hittar är att folk som slutar KNARKA kan få så i början, eh nej liksom känner inte att det passar på mig riktigt!

Och Soda är bara dålig hela tiden känns det som, så krasslig mage. Ibland kan det vara lite bättre och det kan kännas som att det äntligen ordnat sig, men så går det ner i botten igen och blir jättedåligt. Nu de senaste typ..tio dagarna har det vart jättedåligt med diarrér och kräkningar. Igår kräktes hon FYRA gånger på en timme, hur mycket som helst kräktes hon upp. Hon borde inte ens haft något i magen för vi hade kört så att hon inte fått någon mat alls på ett dygn för att magen skulle få vila sig och bara lägga energi på att rätta tíll problemet och inte behöva bearbeta mat också. Hon har bara fått ett par skedar ris för att ha något att tugga på och få lite mer energi, men hon kräktes alltså typ sjukt mycket med tanke på att magen borde ha vart helt tom så av någon anledning hade maten hon inte fått tidigare inte passerat magsäcken..Så det hjälpte inte överhuvudtaget att inte ge henne någon mat under det dygnet, känns som det bara blev sämre istället då hon under natten hade jättemycket diarré. Dessutom var hon jättehungrig, lilltjejen. Så nu får hon sin mat igen (låter så hemskt att säga att hon inte fick någon mat men folk säger att man kan göra så utan problem under en kortare tid ok), fast ganska små portioner till en början så det inte blir en chock för magen det också.
Ska ringa till veterinären imorgon och se vad hon tycker att det ska göras nu. Vi började ge henne morotspuré för ett tag sen och det känns som om det hjälpte väldigt mycket men nu verkar det inte fungera längre heller. Ska få något som heter stomax som hon ska få i maten.
Hon har blivit så mager också nu senaste veckan när det vart så dåligt, helt benig :( Får så dåligt samvete för vet inte om hon lider av det heller för hon verkar alltid så pigg och glad oavsett hur magen är :/ Försöker också göra normala saker med henne eftersom hon själv alltid är pigg, som att gå på valpkurs och gå och bada och sådär. Hon älskar ju det, vore taskigt att bara sitta hemma "bara" för att hennes mage är dålig, eftersom hon uppskattar mer när det händer saker. Hon blir ju inte bättre heller av att ta det lugnt och hon blir inte sämre av att göra saker.
Börjar väl kännas som att det inte kommer gå att göra någonting och att hon tillslut kommer bli trött och inte orka med längre :( Ska ringa hennes uppfödare någon dag och se om svaret från obduktionen av hennes syskon har kommit, så att det går att få reda på om det finns något att göra för Soda eller om det kommer bli samma sak för henne tillslut. Men somsagt så märks det inte på henne än sålänge att hennes mage är dålig, förutom nu då när hon blivit magrare men hon är lika pigg, om inte piggare nu än vad hon vart tidigare. Så hoppas på att det går att rätta till eller att det växer bort med tiden.

RSS 2.0